Espoon sosiaalityöntekijöitä arkkitehtuurikävelyllä.

Espoon sosiaalityöntekijöitä arkkitehtuurikävelyllä.

Info & Contact

WalkHelsinki tarjoaa yksityistilaisuuksiin jännittäviä ja kiehtovia opastettuja kävelykierroksia Helsingissä. Kierroksilla tutustutaan pintaa syvemmälle Helsingin nähtävyyksiin, historiaan, arkkitehtuuriin ja kulttuuriin. Valitse etusivulta mieleisesi kierros ja hyppää mukaan.

Oppaana toimii Helsingin paikallishistoriaan laajasti perehtynyt tietokirjailija Pauli Jokinen, joka on kirjoittanut Helsinkiin keskittyviä suosittuja kävelyoppaita Sunnuntaikävelyllä Helsingissä (2010), Kulttuurikävelyllä Helsingissä (2011), Walking in Helsinki (2012), Muistolaattabongarin opas (2015) ja Kaunis Helsinki (2016).

Tykypäivät, virkistyspäivät ja pikkujoulut

Haluatko yksityisen opastetun kävelyretken yrityksesi tai yhdistyksesi tykypäivään, pikkujouluihin tai virkistyspäivään? Pienen ulkoilun jälkeen maistuu ruoka ja juoma ravintolassa paljon maukkaammalta.

Syntymäpäivälahjaksi

Syntymäpäivälahjan kanssa ongelmia? Anna isälle, äidille tai kaverille kävelyretki syntymäpäivälahjaksi ja lähtekää koko synttäriporukka mukaan kävelylle. Taatusti yllättävä ja erilainen synttärilahja.

Hinta

Opastetun kävelyn hinta 190 euroa (+ alv), mukaan mahtuu 5-30 henkeä.

Ota yhteyttä

Lähetä alla olevaan sähköpostiin tiedustelu, niin valitaan juuri teille sopiva reitti:

info(at)walkhelsinki.fi

Puh. 044-5242520