Magnus Enckellin Helsinki

Kävelykierroksella tutustutaan taidemaalari Magnus Enckellin elämään Töölössä kulkien. Mitä muuta Enckellin elämään kuului kuin maalaustyö, miltä Töölö näytti Enckellin elinaikana ja ketkä kärsivät taiteilijan pianonsoitosta? Itsenäisyysviikon kierroksella kiinnitetään erityistä huomiota siihen, miten kansallisuusaate vaikutti Enckelliin ja Töölöön Suomen suuriruhtinaskunnassa. Entä miten Suomen itsenäistyminen ja Venäjän vallankumoukset vuonna 1917 sekä vuoden 1918 sisällissota näkyivät Enckellin elämässä ja taiteessa?

Lähtöpaikka: Kansallismuseon pääsisäänkäynnin edusta, Mannerheimintie 34, Helsinki

Opas: Oppaana toimii historioitsija ja erä- ja luonto-opas Tuulia-Tuulia Tummavuori. Tummavuori työskentelee historia- ja luonto-oppaana Uudellamaalla sekä tutkimustöissä historia- ja museoalalla.

Kesto: n. 2 tuntia

Osallistujamäärä max. 20 hlö

HINNAT:
1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö: 225 e
11-20 hlö: 300 e

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut ja varaukset:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.
Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.