Vastuullisuus

Ekologisuus. Millä tapahtumalla olisi pienempi hiilijalanjälki kuin opastetulla kävelyretkellä? Monet kävelymme ovat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa, joten iso osa asiakkaistamme saapuu paikalle julkisille tai polkupyörällä. Kävelyretkien ympäristöhaitat ovat minimaaliset. WalkHelsingin järjestämä Helsingin kävelyfestivaali saattaa olla Suomen ekologisin festivaali.

Paikalliset palvelut. WalkHelsingin kävelyretket tapahtuvat pääaisassa Helsingin keskustassa tai sen lähettyvillä. Näin tuemme myös paikallista elinkeinoelämää. Asiakkaamme käyttävät retkiemme yhteydessä paikallisia palveluita: käyvät syömässä, kahvilla, elokuvissa tai ostoksilla.

Opaspalvelut. WalkHelsinki tarjoaa työtilaisuuksia lukuisille oppaille. Oppaille maksetaan vähintään opasliiton suositusten mukaisesti, usein enemmänkin. Haluamme, että Helsingissä on elinvoimaisia ja korkeatasoisia opaspalveluita.

Luonnon ja ihmisten kunnioittaminen. WalkHelsingin arvoihin kuuluu kaikenlainen luonnon ja ihmisarvon kunnioittaminen, emmekä hyväksy minkäänlaista rasismia tai syrjintää.

Työhyvinvoinnin edistäjä. WalkHelsinki on mukana edistämässä paikallisten yritysten työhyvinvointia tarjoamalla yritysten tykypäiviin opastettuja kävelyitä ja ulkoilmapakopelejä. Lue lisää, miksi opastettu kävely kannattaa ottaa osaksi tykypäivää.