Info

Helsingin parhaat kävelyt ja opastukset

WalkHelsinki on Helsingin matkailupalkinnolla (Helsinki Travel Award) palkittu palvelu, joka tarjoaa kattavan kokonaisuuden opastettuja kävelyitä ja ulkoilmapakopelejä. WalkHelsingin on perustanut kirjailija ja kävelyopas Pauli Jokinen, joka on kirjoittanut lukuisia Helsingin historiaan liittyviä kirjoja, kuten Sunnuntaikävelyllä Helsingissä ja Helsingin Murhahistoria.

WalkHelsinki on kasvanut usean oppaan kollektiiviksi, ja valikoimassamme on monia kiehtovia kierroksia Helsingin historiaan sekä taiteen ja kulttuurin äärelle.

WalkHelsingin tapahtumia voi tilata ryhmille vaikkapa yritysten ja yhdistysten tykypäiviin, polttareihin, syntymäpäiviin, yms. Lisäksi järjestämme avoimia yleisöopastuksia. Tutustu Etusivulla tarjontaamme.

WalkHelsinki järjestää myös Helsingin kävelyfestivaalia.

Referenssit

WalkHelsingin palveluita ovat käyttäneet mm. Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Maistraatti, Eduskunta, Otava Media, Danske Bank, Wihuri, Valio, Lidl, Kotipizza, ulkoministeriö, oikeusministeriö, Laurea, Visma, Fazer, Muistiliitto, Kuurojen liitto, Lähetysseura ja monet muut.

Ota yhteyttä

Lähetä alla olevaan sähköpostiin tiedustelu, niin valitaan juuri teille sopiva reitti:

Pauli Jokinen

info(at)walkhelsinki.fi

Puh. 044-5242520

Y-tunnus: 2902735-4

Tietosuoja ja käyttöehdot