Info & contact

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Info & Contact

WalkHelsinki tarjoaa yksityistilaisuuksiin jännittäviä ja kiehtovia opastettuja kävelykierroksia sekä ulkoilmapakopelejä Helsingissä. Kierroksilla tutustutaan pintaa syvemmälle Helsingin nähtävyyksiin, historiaan, arkkitehtuuriin ja kulttuuriin. Valitse etusivulta mieleisesi kierros ja hyppää mukaan.

Oppaana toimii Helsingin paikallishistoriaan laajasti perehtynyt tietokirjailija Pauli Jokinen, joka on kirjoittanut Helsinkiin keskittyviä suosittuja kävelyoppaita Sunnuntaikävelyllä Helsingissä (2010), Kulttuurikävelyllä Helsingissä (2011), Muistolaattabongarin opas (2015), Sunnuntaikävelyllä sotien ajan Helsingissä (2017) ja Helsingin murhahistoria (2020). Jokinen on myös perustanut Helsingin kävelyfestivaalin ja toimii tapahtuman johtajana.

Tykypäivät, virkistyspäivät ja pikkujoulut

Haluatko yksityisen opastetun kävelyretken yrityksesi tai yhdistyksesi tykypäivään, pikkujouluihin tai virkistyspäivään? Pienen ulkoilun jälkeen maistuu ruoka ja juoma ravintolassa paljon maukkaammalta.

Syntymäpäivälahjaksi

Syntymäpäivälahjan kanssa ongelmia? Anna isälle, äidille tai kaverille kävelyretki syntymäpäivälahjaksi ja lähtekää koko synttäriporukka mukaan kävelylle. Taatusti yllättävä ja erilainen synttärilahja.

Referenssit

WalkHelsingin palveluita ovat käyttäneet mm. Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Maistraatti, Eduskunta, Otava Media, Danske Bank, Wihuri, Valio, Lidl, Kotipizza, ulkoministeriö, oikeusministeriö, Laurea, Visma, Fazer, Muistiliitto, Kuurojen liitto, Lähetysseura ja monet muut.

Ota yhteyttä

Lähetä alla olevaan sähköpostiin tiedustelu, niin valitaan juuri teille sopiva reitti:

info(at)walkhelsinki.fi

Puh. 044-5242520

Y-tunnus: 2902735-4

Tietosuoja ja käyttöehdot