Opaskierros Helsingin arkkitehtuurin historiaan

Helsingin arkkitehtuurikävelyllä käydään reipasta vauhtia läpi Helsingin arkkitehtuurin vaiheet Engelistä nykypäivään. Helsingin arkkitehtuuri on kiehtovaa ja monipuolista. Kaupungissa on jykevää empireä, koristeellista jugendia, pröystäilevää uusromantiikkaan ja hohtavaa funkkista.

Tiesitkö,minkä rakennuksen suunnitteli taidemaalari Albert Edelfeltin isä, missä oli Helsingin ensimmäinen helikopterikenttä tai mikä tunnettu rakennus sai vaikutteita faaraoiden Egyptistä? Nämä ja monet muut kiinnostavat seikat selviävät arkkitehtuurikävelyllä.

Helsingin arkkitehtuurikävely sopii erinomaisesti ryhmille, jotka ovat kiinnostuneita Helsingin historiasta. Helsingin arkkitehtuuri esitellään helpostilähestyttävästi ja -ymmärrettävästi.

Kierros kestää noin 1,5 tuntia.

Lähtöpaikka: Valtioneuvoston linnan edestä (Snellmaninkatu 1). Kierros päättyy Kamppiin.

Opas: Pauli Jokinen. Kaupunkiopas ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut mm. kirjan Sunnuntaikävelyllä Helsingissä.

HINNAT:
1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö: 225 e
11-20 hlö: 300 e
21-30 hlö: 450 e
Yli 30 hlö: Pyydä tarjous

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut ja varaukset:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.

Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.