Ellen Thesleffin Helsinki

Kävelykierroksella tutustutaan taiteilija Ellen Thesleffin nuoruuden kotikulmiin Bulevardin ja Esplanadin tienoolla ja Thesleffin elämänvaiheisiin. Miltä kasvava kaupunki näytti ja tuntui Kuopiosta Helsinkiin muuttaneesta tytöstä 1880-luvulla? Entä myöhemmin, kun Thesleffistä oli tullut kansainvälistä taiteilijaelämää nähnyt kosmopoliitti? Kierros kestää noin 90 minuuttia ja päättyy Thesleffin kantapaikkaan, Kluuvikadun Fazerin kahvilaan, jossa voi halutessaan jatkaa keskustelua oppaan kanssa teekupin äärellä.

Opas: Oppaana toimii historioitsija Tuulia-Tuulia Tummavuori. Tummavuori työskentelee historia- ja luonto-oppaana Uudellamaalla sekä tutkimustöissä historia- ja museoalalla.

Lähtöpaikka: Sinebrychoffin puiston lammen edusta, Sinebrychoffinkatu 1.

Kesto: 90 min.

Osallistujamäärä: max. 20

HINTA:

1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö ryhmä: 225 e
11-20 hlö ryhmä: 300 e

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.
Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.