Jäljet johtavat sylttytehtaalle

Jäljet johtavat sylttytehtaalle: Salatiedettä ja outoja tarinoita Kallion kulmilta

Suomen yksi rikoshistorian erikoisimmista tapahtumista on Tattarisuon ruumiinsilpomisjuttu 1930-luvulla. Tapauksen jäljet johtivat lopulta Kallioon, jonka kulmilla on myös tarinaan olennaisesti liittyvä sylttytehdas, jonne kävely lopulta päättyy.

Jäljet johtavat sylttytehtaalle on hyytävä kävelykierros Kallion kaduilla, tarinan keskiössä on Tattarisuon ruumislöydöt ja miten ne liittyvät itäiseen kantakaupunkiin. Kävelyllä tavataan myös muitakin outoja hahmoja, joiden maine elää kaupunginosassa. Kierroksen motto on Statutum est hominibus mori – Ihmisen osaksi on säädetty kuolla.

Kesto: n. 90 min.

Opas: Juhani Styrman, palkittu tietokirjailija-kaupunkiopas, joka on perehtynyt Kallion paikallishistoriaan ja vetää Kallion kävelyfestivaalia.

Lähtöpaikka: Harjun nuorisotalo, Aleksis Kiven katu 1 (kierros päättyy Kirstinkadulle)

HINNAT:
1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö: 225 e
11-20 hlö: 300 e
21-30 hlö: 450 e
Yli 30 hlö: Pyydä tarjous

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut ja varaukset:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.
Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.