Kalasataman kierros

Kalasataman Kuukkeli ja kadonneet kalliosaaret

Kalasatamaan on tulossa asunnot 25 000 ihmiselle ja 10 000 työpaikkaa. Alue valmistuu lopullisesti 2030-luvulla. Kalasataman kierroksella tutustutaan Helsingin Kalasataman alueeseen – menneeseen, nykyiseen ja tulevaan. Täällä on laidunnettu, kalastettu, veneilty, hiihdetty ja kelkkailtu, huviteltu ja lomailtu, tänne on tuotu uutta tekniikka, rakennettu tehtaita, satamaa ja voimalaitoksia, suunniteltu kaupunkikeskustaa jo vuosisatoja sitten, täyttömaa on hotkaissut saaren toisensa jälkeen, mutta nyt joku syntyy uudelleen. Tuhannet uudet silmäparit katsovat valoa ikkunassa, jalat vievät töihin, kouluun ja kotiin, kädet saavat aikaan kaunista. Kalasatama elää uutta nousukauttaan ja mitä kaikkea onkaan vielä tulossa

Lähtöpaikka: Kuukkeli-patsas, Kalasataman Junonkadun ja Leonkadun risteys. Kierros päättyy samaan paikkaan.

Opas: Anu Kivelä, auktorisoitu Helsinki-opas

Kesto: n. 90 min.

HINNAT:
1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö: 225 e
11-20 hlö: 300 e
21-30 hlö: 450 e
Yli 30 hlö: pyydä tarjous
Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut ja varaukset:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.
Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.