Kallion arkkitehtuurin helmiä

Kallio on värikäs kaupunginosa myös arkkitehtuurin puolesta, mutta siitä tunnetaan lähinnä Kallion kirkko ja kirjasto. Kallion arkkitehtuuri on kuitenkin moni-ilmeinen ja kätkee sisälleen myös unohdettuja helmiä ja erikoisuuksia.

Kävelyllä esitellään Kallion arkkitehtuurin tyylilajeja, aina 1800-luvun uusrenessanssista jugendin kautta funktionalismiin, päätyen lopulta modernismiin. Opastus esittelee eri aikakausien keskeisiä suunnittelijoita ja heidän taustojaan sekä tarkastelee arkkitehtuurityylien muotokieltä ja koristeaiheita.

Kesto: n. 2 tuntia

Opas: Juhani Styrman, palkittu tietokirjailija-kaupunkiopas, joka on perehtynyt Kallion arkkitehtuuriin ja vetää Kallion kävelyfestivaalia.

Lähtöpaikka: Paasivuoren puistikko, Paasivuorenkatu. Tapaaminen nyrkkeilijä-patsaalla (kierros päättyy Torkkelinmäelle)

HINNAT:
1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö: 225 e
11-20 hlö: 300 e
21-30 hlö: 450 e
Yli 30 hlö: Pyydä tarjous

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut ja varaukset:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.
Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.