Kirjailijoiden Helsinki

Kirjailijoita, kustantajia, kirjoja ja kapakoita

Kirjakierroksilla keskustelemme Helsingissä kirjoittaneiden kirjailijoiden elämästä ja tuotannosta:  Kuka kirjoitti Suomen sellaiseksi maaksi, jollaisena me sen tunnemme. Missä oli “kirjattoman ja karjattoman” Eino Leinon  viimeinen osoite? Kuka oli se nuori mies, jolla iltaisin oli hyvin intiimejä kohtauksia vanhemman naisen kanssa Vanhankirkon puistossa, ja mitä tämän naisen lapset siitä ajattelivat? Kuka ampui itsensä ja kuka ryyppäsi missäkin?  Miksi Väinämöinen ja Lönnrot istuvat soittelemassa Anteron naamalla? Onko Arhippa Perttusen meining Kalevala-räppiä? Käymme katsomassa reitille sopivan kustantajan kokoelmia ja saamme myös kirjoista alennusta. Varaa reppu ja rahaa mukaan.

Lähtöpaikka: Lönnrotin puistikko, Lönnrotinpuistikko 5, vastapäätä Vanha kirkkoa

Opas: Ulla-Maija Rouhiainen. Kulttuurihistoriaan perehtynyt Helsinki-opas.

Ryhmään otetaan max. 20 osallistujaa. 

Kesto: 90 min.

HINNAT:
1-5 hlö ryhmä: 135 e
6-10 hlö: 225 e
11-20 hlö: 300 e

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tiedustelut ja varaukset:
info@walkhelsinki.fi, 044-5242520

PERUUTUSEHDOT:
Vahvistetun ja varatun tapahtuman voi perua veloituksetta edeltävään päivään mennessä. Samana päivänä perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.
Säävaraus: WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma veloituksetta vielä tapahtumapäivänäkin, jos kokee sään liian huonoksi.