Ulkopakopelit Helsingissä

Helsinki Travel Award Winner!

WalkHelsingin ulkopakopelit tarjoavat vaihtoehdon perinteisille sisätilojen Escape Roomeille. Valikoimissamme on pakopelejä useissa eri kaupunginosissa.

Pakopelit kisataan 2-6 hengen joukkueina. Pakopelin tehtävien ratkominen vaatii nokkeluutta, päättelyä, valokuvaamista ja tiedonhakua.

Sanottua:

“Tää oli ihan sairaan hauskaa!” “Me toivottiin, ettei tää loppuis koskaan.” “Vähän kuin Helsingin Amazing Race.”

Pakopelit ryhmille:

Ulkopakopelit ovat hauska ohjelmanumero työporukan virkistyspäivään, polttareihin, synttäreille, yms. Jakakaa ryhmänne 2-6 hengen kisatiimeihin, jotka ottavat toisistaan mittaa. Pakopelissä punnitaan ryhmän sisäinen dynamiikka ja yhteistyökyky. Pakopelien kesto noin 1,5-2 tuntia.

Varaukset booking@walkhelsinki.fi, 050 553 2299.

Tutustu vaihtoehtoihin:

Pakopeli Kruununhaan taivaan alla

Kuka pääseen ensin pois vanhasta ja kauniista Krunikasta? Kruununhaka pääsette seikkailemaan kauniiden jugendtalojen keskellä.

Pakopeli Punavuoren taivaan alla

Löytävätkö ryhmät pois Rööperin sokkeloisilta kaduilta? Tehtävät liittyvät mm. runoilijoihin ja taiteilijoihin ja tuleepa vastaan yksi salamurhakin.

Pakopeli Kallion taivaan alla

Tässä kisassa tehtäviä suoritetaan trendikkäässä ja pahamaineisessa Kalliossa. Eihän sieltä kukaan oikeasti haluaisi pois, mutta tässä pelissä on lähdettävä Kalliosta, jos haluaa voittaa.

Pakopeli Suomenlinnan taivaan alla

Ulkopakopeli vanhan sotilassaaren uumenissa. Tehtävät suoritettua pääsette takaisin Lauttarantaan ja pois saarelta.

Pakopeli Töölön taivaan alla

Töölön ulkopakopeli tapahtuu aivan ydinkeskustan liepeillä. Tehtävien parissa varmasti törmäät aivan uudenlaiseen Töölöön.