Vanha Porvoo ja Malmgård

SOPII TYKYPÄIVIIN!

Tällä päiväretkellä tutustutaan Porvoon vanhaan kaupunkiin sekä Malmgårdin linnaan ja panimoon. Retkellä lähdetään pääkaupunkiseudulta tilausbussilla ja päiväretken kesto on noin 8-9 tuntia.

Bussi noutaa ryhmänne halutusta paikasta. Sen jälkeen siirrymme bussilla Porvooseen, jossa tutustutaan kävelyretkellä paikallisoppaan johdolla idyllisen vanhan Porvoon saloihin. Kävelyn jälkeen on mahdollisuus lounastaa tai kahvitella Porvoossa. Esimerkiksi ravintola Hanna-Maria on suosittu ruokapaikka.

Matka jatkuu Malmgårdin kartanolinnaan, jonka yhteydessä on olutpanimo. Siellä tutustutaan opastetusti kartanoon, joka on 1880-luvulta. Sen jälkeen tutustutaan kartanon panimoon ja maistetaan panimon oluita.

Päivän päätteeksi palataan bussilla takaisin Helsingin seudulle.

WalkHelsingin matkanjohtaja on koko matkan mukana varmistamassa, että kaikki sujuu sovitusti ja ryhmä pysyy kasassa ja aikatauluissa.

Retken ohjelma (kelloajat suuntaa antavia esimerkkejä):

Klo 8.00 Ryhmä noudetaan sovitusta paikasta (Helsingistä tai lähistöltä)
Klo 9.15 Vanha Porvoo. Opastettu kävelykierros (n. 75 min.)
Klo 10.30 – 12.30 Ruokailu / kahvittelua vanhassa Porvoossa (esim. Hanna-Maria)
Klo 13.00 Malmgård. Opastus kartanolinnaan. Tutustuminen panimoon ja olutmaistelu. Aikaa käydä kartanopuodissa (n. 120 min.)
Klo 15.30 Lähtö takaisin
Klo 16.30 Paluu Helsinkiin. Ryhmä palautetaan sovittuun paikkaan.

Retken kokonaiskesto noin 8-9 tuntia.

RETKEN HINTA (alustava):
1550 euroa, sisältää max. 10 hlöä. Lisähenkilöt + 80 euroa / hlö
Hintaan lisätään alv 24 %

Retkelle voidaan ottaa max. 30 hlöä.

Hintaan sisältyy bussikuljetukset, opastukset, matkanjohtajan palvelut, panimon maistiaiset ja mahdolliset sisäänpääsymaksut kohteisiin.

Huom! Hintaan ei sisälly ruokailua.

Tiedustelut ja varaukset: info@walkhelsinki.fi, 050 553 2299

Peruutusehdot: Varattu retki on peruttava viimeistään 4 vuorokautta ennen retkeä. Muussa tapauksessa veloitamme retken hinnan.