Yhdistelmäkierros: Kaupunkikävely ja valokuvanäyttely

Tilaa ryhmällesi WalkHelsingin kaupunkikävely tai ulkopakopeli ja sen perään tutustuminen K1:n ajankohtaiseen näyttelyyn. Välissä voitte pitää pienen kahvitauon. K1 on aivan ydinkeskustassa Kämp Galleriassa (Mikonkatu 1) sijaitseva valokuvataiteen näyttelytila, jossa on korkeatasoisia vaihtuvia näyttelyitä. K1 on osa Suomen valokuvataiteen museota.

Voit valita WalkHelsingin kävelyn seuraavista:

Murhakävely. True crime -kierroksella tutustutaan kaupungin rikoshistoriaan ja vieraillaan vanhoilla rikospaikoilla. Lähtöpaikka: Vanha kirkkopuisto (Bulevardin ja Yrjönkadun kulma)
Kummistuskävely. Kierroksella kerrotaan, millaiset henget ovat piinanneet helsinkiläisiä vuosikymmenten saatossa. Lähtöpaikka: Vanha kirkkopuisto (kirkon edustalta)
Empire-Helsingin taideaarteet. Vanha Helsinki on täynnä arvokasta ja korkeatasoista julkista taidetta. Lähtöpaikka: Yliopiston päärakennuksen edestä, Unioninkatu 34.
Historiallinen Esplanadi. Legendaarinen Esplanadin puisto on täynnä tarinoita, taidetta ja arkkitehtuuria. Lähtöpaikka: Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmassa (vesiallas Esplanadin puistossa)
Ulkopakopeli Kruununhaassa. Hauskat ulkopakopelit kisataan 3-5 hengen tiimeissä. Tiimit suorittavat erilaisia tehtäviä, joissa tarvitaan nokkeluutta, tiedonhakua, valokuvaamista. Lähtöpaikka: Siltavuorenpenkereen ja Snellmaninkadun kulma.

Aikataulu:
Kaupunkikävely 90 min.
Kahvitauko esim. Kämpin kahvilassa 45 min. (omakustanteinen)
Opastus L1-näyttelyssä 60 min.
Yhteensä noin 3 – 3,5 tuntia.

PAKETIN HINTA:
Arkisin: 550 e (+ alv 24 %)
La ja su: 650 e (+ alv 24 %)
– Voidaan järjestää 10-25 hengelle.
– Hinta sisältää WalkHelsingin kävelyopastuksen sekä opastuksen L1:n näyttelyyn.
– HUOM! Asiakkaan pitää L1-museossa ostaa vielä museon pääsylippu, museokortti käy.

Tiedustelut ja varaukset: booking@walkhelsinki.fi

*****

Vastuut: WalkHelsinki vastaa kaupunkikävelystä, L1:n opastuksesta vastaa Suomen valokuvataiteen museo.

Varautuminen: Sään mukaiset vaatteet ja varusteet (sateella sadevaatteet, talvella lämpimät vaatteet, helteellä kevyet vaatteet, yms.)

Säävaraus: Opastetuilla kävelyillä ei ole säävarausta, WalkHelsingin tapahtumat järjestetään säässä kuin säässä.

Vakuutukset: WalkHelsinki ei ole vakuuttanut opastetuille kävelyille osallistuvia.

Peruutusehdot: Vahvistettu ja varattu tapahtuma tulee perua kolme (3) vuorokautta ennen tapahtumaa. Myöhemmin perutuista tapahtumista veloitamme 50 % hinnasta.