Yleisöopastukset

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

WalkHelsinki tarjoaa kävelyitä ja ulkoilmapelejä virkistyspäiviin, mutta järjestää myös yleisölle avoimia tapahtumia.

Yleisötapahtumat, elokuu 2020:
– Ma 10.8. klo 17.00 Murhakävely Etelä-Helsingissä
– Ti 11.8. klo 17.00 Pakopeli Kallion taivaan alla
– Ma 24.8. klo 17.00 Murhakävely Stadin ytimessä
– Ti 25.8. klo 17.00 Pakopeli Helsingin taivaan alla

Osta liput ennakkoon lippukaupastamme.

Kierrosten hinnat: 15 e / hlö.

Huom. Tapahtumilla ei säävarausta, vaan ne järjestetään säässä kuin säässä.

TARKEMMAT TIEDOT TAPAHTUMISTA:

Murhakävely Etelä-Helsingissä
Hyytävällä Murhakävelyllä ® tutustutaan kansaa kohahduttaneisiin henkirikoksiin ja vieraillaan tapahtumapaikoilla Punavuoren kulmilla. Monet muistavat Tehtaankadun poliisisurmat, mutta kuka muistaa Kaivopuiston lapsisurman tai vuodesohvaan piilotetun ruumiin. Ei lapsille ja heikkohermoisille! Kesto: n. 90 min. Lähtöpaikka: Punavuorenkadun ja Telakkakadun risteys. Kierros päättyy Tähtitorninmäelle.

Pakopeli Kallion taivaan alla
Ulkoilmapakopeli Helsingin Kalliossa. Selvitä tehtäviä trendikkäässä ja perinteikkäässä Kalliossa ja yritä päästä pois sieltä. Tehtävien ratkominen vaatii nokkeluutta, päättelyä ja tiedonhakua. Pakopeli kisataan 2-6 hengen joukkueissa. Nopeiten tehtävät suorittanut joukkue voittaa. Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla lippu ostettuna. Joukkueilla pitää olla mukana älypuhelin tiedonhakua ja valokuvaamista varten. Pakopeli kestää noin 90 minuuttia. Lähtöpaikka: Karhupuisto.

Murhakävely Stadin ytimessä
Murhakävely ® Helsingin ydinkeskustassa. Kuka salamurhasi diplomaatin? Entä alastoman konttoripäällikön? Mitä ammuttu poliisi kirjoitti tupakkilaatikon kanteen? Mitä tapahtui Lasipalatsi-surmassa? Kierroksella tutustutaan keskustan alueen henkirikoksiin. Kesto: 90 min. Lähtöpaikka: Vanha kirkkopuisto (Bulevardin ja Yrjönkadun kulma). Kierros päättyy Senaatintorille.

Pakopeli Helsingin taivaan alla
Ulkoilmapakopeli Helsingin vanhassa ja kauniissa keskustassa. Selvitä tehtäviä vanhassa Helsingissä ja yritä päästä pois sieltä. Tehtävien ratkominen vaatii nokkeluutta, päättelyä ja tiedonhakua. Pakopeli kisataan 2-6 hengen joukkueissa. Nopeiten tehtävät suorittanut joukkue voittaa. Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla lippu ostettuna. Joukkueilla pitää olla mukana älypuhelin tiedonhakua ja valokuvaamista varten. Pakopeli kestää noin 90 minuuttia. Lähtöpaikka: Snellmaninkadun ja Siltavuorenpenkereen risteys.