Kevään 2022 tilauskävelyt nyt myynnissä

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Kevään virkistyspäiviin sopii mainiosti WalkHelsingin suositut kaupunkikävelyt tai ulkopakopelit. Helsingin matkailupalkinnolla palkitusta ohjelmasta löytyy mm. seuraavaa:

Rikoskävelyitä

Murhakävelyt johdattavat kaupungin rikoshistorian äärelle Kalliossa, Punavuoressa, Töölössä ja keskustassa. Vai kiinnostaako komisario Palmun Stadi?


Ulkopakopelit

Suositut ulkopakopelimme ovat taatusti erilainen tapa tutustua kaupunkiin. Jakakaa ryhmänne noin 3-4 hengen tiimeihin, jotka lähtevät kisaamaan toisiaan vastaan. Kuka selvittää tehtävät ensimmäisenä?


Historialliset kävelyt

Sotia, kummituksia, venäläisiä, ravintoloita, kaupunginosia. Historiallisilla kävelyillä kaupunki tulee tutuksi eri näkökulmista.


Taide- ja kulttuurikävelyt

Kulttuurin ystävät pääsevät kävelyillämme tutustumaan mm. Helsingin arkkitehtuuriin, puistoihin, kulttuurihistoriaan, kirjailijoihin ja julkiseen taiteeseen.


Luontoa ja hautausmaita

Vallisaareen pääsee tutustumaan hyvien oppaittemme johdatuksella – nyt myös pikaveneen kyydillä. Rauhaa rakastavat voivat tutustua vaikka Hietaniemen Hautausmaan taiteilijakukkulaan.


Päiväretket Uudellemaalle

Ohjelmistossamme on myös bussilla tehtäviä päiväretkiä Uudellemaalle. Retkiin kuuluu tietysti kävelyä ja opastuksia. Miltä kuulostaisi retki Malmgårdiin tai viinamuseo Rajamäen Ryyppiin? Tai historialliseen Raaseporiin?


Lue lisää ja tutustu tarjontaamme etusivulla.