Ravintolavinkki: Kirsikka on Hakaniemen kauppahallin iltaravintola

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hakaniemen kauppahallissa voi jatkossa nauttia myös pitkiä illallisia, kun ravintola Kirsikka avaa ovensa 27.4. hallin toiseen kerrokseen. Kirsikka on helsinkiläisravintoloitsija Ville Relanderin uusi hallibrasserie, joka tarjoilee kansainvälistä ruokaa kotimaisella otteella.

Kauppahallin vanha sosiaalitila saatiin ravintolakäyttöön, kun sosiaalitilat siirtyivät remontin yhteydessä maan alle. Ravintola Kirsikan pääpaino on illoissa, kun muu hallikauppa jo sulkeutuu.

Italialaisravintola Madonnaa ja Kasarmitorin kulman The Cockia pyörittävä Relander kertoo, että Kirsikan taustalla on sama suunnittelutiimi ja ydinporukka, joiden kanssa on tehty jo pitkään yhdessä töitä.

– Kirsikan avautuessa odotan erityisellä innolla sitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä hallin muiden yrittäjien kanssa, Relander kertoo.

Ravintoloitsija Ville Relander.

Hallin tarjonta onkin yksi tärkeä innoittaja Kirsikan menulle: ravintola tarjoilee simppeliä, hyvää ruokaa, joka elää vuodenaikojen mukaan ja saa inspiraationsa hallin tuoreudesta sekä helsinkiläisistä klassikoista. À la carte -lista on tarjolla iltaisin sekä koko päivän lauantaisin, lounasmenu arkipäivisin.

Hakaniemen kauppahalli avautuu huhtikuun lopussa pitkän remontin jälkeen.

Ravintola Kirsikan kotisivut löytyvät täältä.