5 kävelyvinkkiä pikkujouluun

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pikkujoulut ovat jälleen ovella. Oletteko suunnitelleet ruokailua yhdessä, mutta jotain pientä aktiviteettia olisi kiva kehittää porukalle? Kokeilkaa ruokahalun herättämiseksi WalkHelsingin kaupunkikävelyitä tai ulkoilmapakopeliä.

1. Murhakävely

Syksyn pimetessä Murhakävely on hyytävä vaihtoehto. Kierroksilla tutustutaan Helsingin henkirikosten historiaan. Vaihtoehtoina murhakävelyt keskustassa, Töölössä tai Etelä-Helsingissä.

2. Pakopeli ulkoilmassa

Tiimihenkeä nostattaa kummasti yhteinen ongelmienratkonta. Ulkoilmapakopeleissä suoritetaan kaupungilla tehtäviä, jotka vaativat tiedonhakua, nokkeluutta ja päättelykykyä. Vaihtoehtoina pakopeli Kruununhaassa ja Kalliossa.

3. Kostea Helsinki

Juopottelun, ravintolakulttuurin ja oluen historiaa. Kävelyretkellä Helsingin keskustassa kerrotaan panimoiden, taiteilijaravintoloiden ja ruokailun historiasta. Runsaasti tarinoita, anekdootteja ja tietoa. Lue lisää.

Kävelyn voit yhdistää myös Bryggeri Helsingin olut-tastingiin tai Annan suklaatehtaan suklaamaistiaisiin.

4. Helsinki sodassa

Oletko koskaan huomannut miten paljon kaupungilta löytyy vanhoja pommitusten jälkiä? Kävelykierroksella tutustutaan Helsingin keskustan pommitusten paikoilla ja muihin tärkeisiin sotakohteisiin. Historian ystävien must-kävely. Lue täältä lisää.

5. Arkkitehtuurin historiaa

Kävelykierroksella käydään läpi 150 vuotta Helsingin arkkitehtuurin historiaa Engelistä funkkikseen. Kaupungissa on jykevää empireä, koristeellista jugendia, pröystäilevää uusromantiikkaan ja hohtavaa funkkista. Lue lisää täältä.

Tiedustelut ja varaukset: info(at)walkhelsinki.fi