Menovinkit loppuviikolle

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

WalkHelsingin kaupunkikulttuuriblogissa annetaan menovinkkejä aktiivisille ulkoilijoille.

Omenien itsepoimintaa Malminkartanon omenatarhassa

Malminkartanon omenatarhasta kuka tahansa voi käydä keräämässä itselleen omaan käyttöön. Keräämistäsi omenoista voit tehdä mehua, hilloa tai vaikka herkullisen omenapiirakan. Omenatarhan portit ovat avoinna lokakuun loppuun asti, ja voit käydä keräämässä omenoita omaan käyttöön milloin vain. Omenatarhan osoite: Kartanonkaari 29. Lisätietoa täällä.

Haltian Retkilauantait ja avoimet ovet

Haltiassa vietetään Retkilauantaita joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina, jolloin Haltian palvelut ovat avoinna klo 21 saakka ja näyttelyhin on maksuton sisäänpääsy klo 17-21 välillä. Haltian luontokeskuksesta löydät kiehtovat luontonäyttelyt, kuten supersuosittu Lataa aivosi luonnossa -näyttely lokakuuhun saakka. Lisätietoa täällä.

Helsingin kävelyfestivaali

Helsingin kävelyfestivaali järjestetään 1.-18.9.2022. Festivaalin ohjelmassa on noin 70 opastettua kävelyretkeä; historiallisia kävelyitä, kaupunginosaretkiä, kulttuurikävelyitä, rikoksia ja sotahistoriaa unohtamatta. Lisätietoa kotisivuilta.

Koskelan kyläjuhla 2022

Pieni, mutta sympaattinen lähikulttuuritapahtuma Helsingin Koskelassa la 3.9.2022 klo 12:00. Kirppari, ruokaa, musiikkia, leffa. Tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumassa.