Parhaat vinkit virkistyspäivään

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

WalkHelsingin kaupunkikävelyt ovat erinomainen tapa viettää virkistyspäivää Helsingissä. Kävelyillä saa raitista ilmaa, pientä reippailua ja kierroksen jälkeen kaupunki tuntuu taas hieman kotoisammalta. Kierros on hyvä ruokahalun herättäjä vaikka ennen illallista. Kävelymme on palkittu Helsinki Travel Award -palkinnolla.

Tässä vinkkimme virkistyspäiviinne:

Murhakävelyt

Murhakävelyillä syöksytään Helsingin rikoshistorian syövereihin. Kierroksilla kerrotaan kansaa kohahduttaneista salamurhista, selvittämättä jääneistä mysteereistä ja unohduksiin painuneista verinäytelmistä. True crimen ystäville. Murhakävelyitä on Punavuoressa, Töölössä, keskustassa ja pian myös Kalliossa. Lue lisää etusivultamme.

Pakopelit ulkona

WalkHelsingin suosituissa ulkoilmapakopeleissä ryhmänne jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka kisailevat toisiaan vastaan urbaanissa ympäristössä. Rastien ratkominen vaatii tiedonhakua, valokuvaamista, nokkeluutta ja päättelykykyä. Pakopelejä järjestämme Kruununhaassa, Punavuoressa, Kalliossa ja Suomenlinnassa. Lue lisää etusivultamme.

Historialliset kävelyt

Historiallisilla kävelyretkillämme kaupungin tarinat avautuvat uudella tavalla. Valikoimassamme on muun muassa Helsinki sodassa -kierros ja ravintoloiden historia -kävely. Liikumme myös Mannerheimin, Leninin ja presidenttien jalanjäljillä. Kaupunginosiin voi tutustua Käpylän, Kalasataman tai Kallion kierroksilla. Lue lisää etusivultamme.

Taidekävelyt

Taide- ja kulttuurikävelyt vievät Töölönlahden maisemiin ja Helsingin arkkitehtuurin äärelle. Kaupunkiin pääsee tutustumaan myös taitelijoiden kautta: kirjailijoiden, kuvanveistäjien, taidemaalareiden, pilapiirtäjien. Valikoimissa on kaikille kulttuurinystäville jotain. Lue lisää etusivultamme.

Luontoretket

Luontoretkemme vievät Helsingin ja lähistön kansallispuistojen kauniisiin maisemiin. Helsingissä oppaamme johdattavat esimerkiksi Kivinokan historian äärelle tai Itä-Helsingin luolaretkelle. Voit tilata myös opastetun kierroksen Vallisaareen, Nuuksioon tai Sipoonkorpeen. Lue lisää etusivultamme.

Hautausmaan kierroset

Hietaniemen hautausmaa on koko Suomen upein, kaunein ja tunnetuin hautausmaa. Sinne on haudattu lukuisia maamme eturivin poliitikkoja, taiteilijoita ja vaikuttajia. Oppaitten johdolla hautausmaan tarinat ja taideteokset tulevat tutuiksi. Lue lisää etusivultamme.

Retket lähikuntiin

Suuntautuuko retkenne esimerkiksi Porvooseen? Tai Hämeenlinnaan? Hankoon? Ylläpidämme myös WalkFinland.fi-sivustoa, jossa tarjoamme kaupunkikävelyitä Helsingin lisäksi monilla muillakin paikkakunnilla. Tutustu WalFinlandin tarjontaan täällä.

*****

Tiedustelut ja varaukset:

info(at)walkhelsinki.fi, 044-5242520