Uusi kattoterassi Katajanokalla

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miltä tuntuisi nauttia valoisasta kevätyöstä hyvässä seurassa Katajanokan sydämessä, upouudella kattoterassilla, hyvä ruoan, juoman ja ystävien seurassa?

Helsingin kattoterassitarjontaan on tullut mahtava uusi lisä, kun Katajanokalla Jungmannin talossa sijaitseva Beaky Basterd & Co laajensi toimntaansa talon ylimpään kerrokseen. Katutason Beaky Basterd & Co panostaa vieraanvaraiseen palveluun, välimerelliseen drinkkituotteeseen sekä Helsingin parhaaseen baariruokaan.

Uusi kattoterassi Beaky Peak on keskustan uusin hotspot tyylikkäisiin illanviettoihin. Baari on suurelta osin katettu, joten upeista näkymistä pääsee nauttimaan säällä kuin säällä.

– Kattoterassimme elävöittää ja rikastaa jo ennestään tunnelmallista Katajanokan aluetta, toteaa alan PRO-palkinnolla tunnustettu ravintolapäällikkö Ville Liikanen, joka on aiemmin vastannut mm. Hotelli Kämpin baaritoiminnasta.

– Terassilla voi viettää iltaa ympäri vuoden myös saunoen ja porealtaassa nautiskellen – nämä toki vain ennakkovarauksella.

Välimerellisiä herkkuja

Beaky Basterd & Co:n keittiö tarjoaa illanistujaisiin pitapohjaisia aterioita välimerellisellä twistillä. Välimeren henkeä annoksiin tuovat mustekala, feta ja monet muut eteläiset maut, kuvailee Liikanen.

– Toki keittiömme joustaa ja esimerkiksi yritystilaisuuksiin kehitämme purtavat asiakkaan toiveiden mukaan. Juomaksi voit valita esimerkiksi laadukasta samppanjaa, maukasta viiniä tai maistuvia drinkkejä.

Yksäreihin ja yritysjuhliin 120 asiakaspaikan kattoterassi on ihanteellinen lokaatio. Ulkotilojen lisäksi pitkälti katettu terassi toimii hienosti myös kevään ja syksyn aikana. Terassikesä alkaakin Katajanokan katolla aiemmin ja loppuu myöhemmin kuin muualla ydin-Helsingissä.

– Toivotamme sekä uudet että jo ennestään tutut Beaky Basterd & Co:n asiakkaat yläkertaan viettämään upeita terassi-iltoja. Sen elämyksen saat vain parin sporapysäkin päässä keskustasta, toteaa Liikanen.

Teksti: Kaisa Mäntyranta

Beaky Basterd & Co / Beaky Peak, Ankkurikatu 5, 00160 Helsinki

Lähde: Toptaste