8 kiinnostavaa uutta ravintolaa Helsingissä

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vuonna 2019 Helsingissä nähtiin taas lukuisia uusia kiinnostavia ravintoloita. Poimimme listalle 8 mielenkiintoista raflauuttuutta.

Sikke’s


Kuvailu: Sikke Sumarin uusi ravintola. SIKKE’S on kuin ystävän olohuone. Sen ystävän, joka valmistaa sinulle aina hyvää ruokaa. Saatat saada lihapullia napolilaisittain, rapeaksi paistettua, vastapyydystettyä kokonaista kalaa tai vaikka jänispataa ranskalaisittain tai Italian tyyliin.
Sijainti: Tehtaankatu 34 D. Kotivisut

Söder

Kuvailu: Ravintola Söder Helsingissä tarjoaa mahtavia alku- ja jälkiruokia, joista voit koota upean kokonaisuuden oman maun mukaan. Pääruuat eivät kuulu konseptiin.
Sijainti: Uudenmaankatu 9. Kotisivut.

Alexanderplats

Kuvailu: Brasserie & Pub Alexanderplats on helposti lähestyttävä laadukas ravintola Eteläesplandilla, jossa on viihtyisän baarin lisäksi runsaasti pöytiä ruokailijoille. Tarjolla parhaista raaka-aineista valmistettuja eurooppalaisia klassikko-annoksia, jotka eivät kaipaa turhia koristeluja. Pubissa on laaja valkoima oluita sekä runsaasti viinejä laseittain. Baarissa on myös oma snack-ruokalista.
Sijainti: Eteläesplanadi 22. Kotisivut

Jord

Kuvailu: Uudistunut Jord avasi ovensa Kuurunhaassa. Jordiakuvaillaan Askin rennoksi pikkusiskoksi. Jordissa yhdistyvät hyvä luomuruoka, luomujuomat, rento ilmapiiri ja mahtava näköala, jotka yhdessä takaavat elämyksen keskellä Helsinkiä.
Sijainti: Vironkatu 8. Kotisivut

Piglets

Kuvailu: Töölöntorin uusi tulokas. Bistrotyyppinen ravintola, jonka listalla mm. erilaisia kalaruokia. Nytin arvostelijan mukaan “Piglets on parhaimmillaan suoraviivaisissa annoksissa, joista turha kikkailu on karsittu pois.”
Sijainti: Sandelsinkatu 2. Kotisivut

Hello Stranger

Kuvailu: Ravintola ja cocktailbaari Helsingin keskustassa joka saa hyvälle tuulelle. Kansainväliset vaikutteet paiskaavat kättä suomalaisten pientuottajien ja modernin brittiläisen keittiön kanssa tässä ravintolassa, joka ylpeilee ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetulla ruualla ja erityisen upealla cocktail- ja viinivalikoimalla.
Sijainti: Vilhonkatu 6. Kotisivut

Classic & Vegan

Kuvailu: Ravintolassa on kaksi ruokailusalia vegan entrece ja classic entrece. Vegaanit voivat rauhassa ruokailla viherkasveilla sisustetussa ruokatilassa, tunnelmallisessa miljöössä. Classic-puolella voi ruokaillessaan nauttia erikoisolutta ja katsoa urheilua.
Sijainti: Hakaniementorikatu 1. Kotisivut

Old Boy BBQ

Kuvailu: Uusi laadukas korealainen ravintola avautui entisen El Grecon tiloissa. Listalta löytyy ohuina siivuina kypsennettyä naudanlihaa eli bulgogia, fried chickeniä, kimchiä sekä korealaisia dumplingeja.
Sijainti: Ludviginkatu 3-5. Kotisivut

TUTUSTU ETUSIVULLA WALKHELSINGIN KAUPUNKIKÄVELYIHIN!