5 vinkkiä virkistyspäivään

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

WalkHelsinki järjestää kaupunkioloissa tapahtuvia kävelyretkiä ja ulkoilmapelejä. Ne sopivat erinomaisesti yritysten tykypäiviin, yhdistysten virkistyspäiviin tai vaikka syntymäpäivälahjaksi. Pieni reippailu sopii hyvin vaikkapa ennen illallista.

Järjestämme tapahtumia ympäri vuoden. Ulkoilu on vain varustautumiskysymys!

Tässä vinkit tarjonnastamme:

1. Murhakävelyt

Rikokset ovat kiinnostaneet ihmisiä kautta aikojen. Dekkarit ja rikoselokuvat ovat supersuosittuja. Murhakävelyt johdattavat Helsingin rikoshistorian äärelle. Vieraillaan aidoilla rikospaikoilla ja kuullaan niistä tarinoita. Valittavana on Murhakävelyt Töölössä, Etelä-Helsingissä ja Keskustassa.

2. Ulkoilmapakopelit

Ulkoilmapakopelit on erilainen tapa tutustua kaupunkiin. Selvitä tehtäviä Kruununhaassa ja yritä päästä sieltä pois. Tai Kalliota tai Punavuoresta. Jakakaa porukkanne 2-6 hengen ryhmiin, mitä tiimi voittaa? Nostaa varmasti tiimihenkeä! Valittavana 3 vaihtoehtoa: Kruununhaka, Kallio tai Punavuori.

3. Urbaani aarrejahti

Urbaanissa aarrejahdissa etsitään ja valokuvataan asioita Helsingin ydinkeskustassa. Aarrejahti kilpaillaan 2-6 hengen joukkueilla. Aarrejahti nostaa tiimihengen uudelle tasolle ja opettaa toimimaan ryhmässä. Lue lisää.

4. Historialliset kävelyt

Suomen ja Helsingin historiasta kiinnostuneet saavat varmasti elämyksiä historiallisilla kierroksillamme. Valittavana mm. Mannerheimin jalanjäljillä, Helsinki sodassa, Arkkitehtuurin historiaa ja Kostea Helsinki – ravintoloiden historiaa.

5. Taidetta ja kulttuuria

Taiteen ja kulttuurin ystäville tarjolla on retki Töölönlahden historian ja kulttuurimaiseman äärelle. Patsasraati puolestaan on kävely, jossa voitte itse leikkiä taidekriitikkoa.

*****

WalkHelsingin yhteystiedot löytyvät täältä.